Ako su vam potrebne bilo kakve dodatne informacije ili imate bilo kakvih pitanja o našoj politici privatnosti, slobodno nas kontaktirajte putem kontakt forme.

Mi poštujemo Vašu privatnost i posvećeni smo njenom čuvanju. Ova polisa privatnosti ocrtava vrste privatnih informacija koje se prikupljaju na www.prodajadelova.com i način na koji se koriste i štite te informacije.

Log Files

Kao i većina web sajtova i mi skupljamo informacije u vidu log fajlova. Informacije iz log fajlova se sastoje od: Vaše IP (internet protokol) adrese, Vašeg ISP-a (internet provajdera), podaci o korišćenom browser-u prilikom posete našeg sajta (npr. Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome), vreme posete i pogledane stranice prilikom Vaše posete. IP adresa, i druge slični podaci nisu vezani za bilo koju informaciju lične identifikacije.

Cookies (kolačići) i web beacons

www.prodajadelova.com koristi kolačiće za evidenciju korisniku-specifičnih informacija o stranicama kojima korisnik pristupa ili posećuje, kako bi smo prilagodili sadržaj stranice na osnovu tipa Vašeg web-browser-a ili druge informacije koje posetilac pošalje putem svog web browser-a. Neki od naših partnera za oglašavanje (Google Adsense) i mi, možemo takođe koristiti kolačiće da bi bolje personalizovali sadržaj, reklame i promocije koje vidite na našem sajtu.

• Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na našoj web lokaciji.

• Pomoću kolačića DART Google poslužuje oglase Vašim korisnicima na osnovu Vaših poseta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu.

• Posetioci mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže

Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati šta učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne, pogledajte Google privacy center.

www.prodajadelova.com nema pristup ili kontrolu nad tim kolačićima koji se koriste od strane treće strane oglašivača.

Otkrivanje prikupljenih podataka

www.prodajadelova.com će otkriti lične podatke i/ili IP adresu ako to zahteva zakon ili u uverenju iz dobre volje da je takav postupak neophodan radi:

• Saradnje na istrazi o nezakonitim aktivnostima, po ukazu zakona,

• Zaštite i odbrane vlasničkih i autorskih prava www.prodajadelova.com sajta i druge imovine ili posetilaca.

• Identifikacije osoba koje krše zakon, obavještenja i ugovore www.prodajadelova.com, prava trećih lica, ili na drugi način nelegalno koriste www.prodajadelova.com

• želji ili naredbi korisnika.

Vaš pristanak na ovu polisu i pravila

Korišćenjem usluga www.prodajadelova.com, pristajete na prikupljanje i upotrebu informacija od strane www.prodajadelova.com kao što je izneto u ovoj polisi i pravilima korišćenja. Ako odlučimo da izmenimo polisu privatnosti, unećemo izmene u ovaj dokument tako da ste uvek svesni o informacijama koje prikupljamo, kako ih koristimo, i pod kojim okolnostima ih otkrivamo.