Opšta pravila

Korišćenjem bilo kog dela portala www.prodajadelova.com i svih njegovih delova, smatraće se da automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem portala www.prodajadelova.com, ili bilo kog njegovog dela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumeli u celosti.

Ni jedan deo portala www.prodajadelova.com ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Portal www.prodajadelova.com sadržaj objavljuje u dobroj nameri. Sadržaj portala www.prodajadelova.com koristite na vlastitu odgovornost i portal www.prodajadelova.com se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Zabranjeno je davati lažne informacije i oglase koji nisu u skladu sa zakonom ili uredjivačkom politikom portala www.prodajadelova.com. Portal www.prodajadelova.com ne može biti odgovoran za posledice takvih aktivnosti. Svaki korisnik je odgovoran za istinitost unesenog sadržaja na portalu prodajadelova.com. Ukoliko smatrate da neki sadžaj nije tačan ili da je došlo do zloupotrebe sadržaja, možete koristiti formu koja se nalazi ispod svakog objavljenog sadržaja na portalu www.prodajadelova.com, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Portal www.prodajadelova.com može u svakom trenutku odbiti postavljanje bilo kojih sadržaja na sajt ili izvršiti njegovo prilagođavanje shodno pravilima korišćenja portala, uređivačkoj politici portala www.prodajadelova.com ili iz drugog razloga. Ovo se može vršiti bez prethodnog upozorenja i objašnjenja.

Autorska prava

Portal www.prodajadelova.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava www.prodajadelova.com i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da se na portalu www.prodajadelova.com nalazi sadržaj kojim smo povredili Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaj biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe. Žalbe pošaljite putem kontakt forme

Korisnici

Portal www.prodajadelova.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika sajta, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala www.prodajadelova.com ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Istinitost i tačnost informacija, upisi korisnika

Postavljanjem oglasa na portal www.prodajadelova.com, korisnik potvrđuje tačnost informacija koje je uneo pri unosu oglasa.

Portal www.prodajadelova.com ni u kom pogledu ne odgovara za tačnost i istinitost podataka na portalu www.prodajadelova.com datih od strane posetilaca sajta.

Modifikovanje i promene pravila

Portal www.prodajadelova.com zadržava pravo da bez najave povremeno promeni ili modifikuje pravila...

Korišćenjem bilo kog sadržaja na portala www.prodajadelova.com, smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima.

Ograničenje odgovornosti

Ni pod kakvim okolnostima portal www.prodajadelova.com neće biti odgovoran nijednom korisniku, u smislu njegovog pravilnog ili nepravilnog korišćenja ili oslanjanja na portal www.prodajadelova.com.